Kan vi prata om…

Killar på dejtingappar?

Jag har varit singel i ganska många år nu. 7 år tror jag bestämt. Genom åren har jag emellanåt testat på olika dejtingappar, helt enkelt eftersom jag aldrig är någonstans där jag kan träffa någon och jag bor på en plats där utbudet är lite… begränsat 😅 Och då har jag sett några olika typer av bilder och bios som män använder som jag skulle vilja problematisera lite. Jag hade gärna diskuterat olika typer av kvinnor också, men jag har tyvärr inte så mycket erfarenhet av dem. Så feel free to enlighten me om du saknar nyansering 🤓

– beskriver sig själv som ”glad och rolig”, men ler inte på en enda bild: övertygande, verkligen!

– ”Är lyckligt gift men söker lite spänning vid sidan av”: är det verkligen beskrivningen av ett lyckligt äktenskap? Frågar åt en kompis.

– Bilder från gymmet och/eller i spegeln där han spänner sig i olika vinklar: jag respekterar absolut att man är stolt över sin egen kropp och det jobb man lagt ner på den. Men är det verkligen nödvändigt med 5 bilder på detta? Jag kan bara utgå från mig själv, och personligen hade jag hellre sett en bild på din sovrumsvägg.

– Bilder där han är tillsammans med andra människor, vilket resulterar i att du inte vet vem av dem som har kontot: Jag söker en dejt, inte knep och knåp.

Bilder som är över 5-10 år gamla: Jag har alltså sett killar som jag såg för sju år sedan på samma app, som använder samma bilder som då. Jag menar, kom igen! Hur ska du förklara det när du och din matchning ses? Det kallas för falsk marknadsföring, och det är tamejfan straffbart.

– Fiskebilder/jaktbilder: Män imponeras av detta, inte kvinnor.

Bilder på killen själv och ett/flera barn. Därefter står det i texten ”inte mitt barn”: vad är grejen med det här? Är det för att visa att man gillar barn? Att visa att andras barn tolererar en? Eller att man tolererar andras barn?

– ”Pappa på 50 %”: okej, jag fattar vad de menar. De har sitt barn på halvtid. Men jag fattar ändå inte vad de menar. Hur är man pappa på 50 %? Du är väl pappa på 100 % oavsett umgänge?!

– Bilder där man blöder, har bandage, gips eller ligger i en sjukhussäng: det här är nästan det konstigaste av allt, och mycket mer vanligt än man tror! Vad önskar man förmedla till sin eventuella matchning? Jag förstår verkligen inte, förklara gärna! 🤷🏻‍♀️

– En enda bild, och det är på en bil: behöver jag verkligen problematisera det här?

– ”Var ofta avbytare på fotbollen som liten, kan tänka mig att va avbytare till din satisfyer nu. Och precis som en satisfyer så suger jag, i sängen”: exakt citat från en användares bio, men långt ifrån första gången jag läser första meningen. Jag tänker bara låta det sjunka in.

Tack för mig. Om ni har en förklaring på något av detta får ni gärna kommentera det!

1 kommentar

  1. Emma

    🤣🤣🤣🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 LifeasIknowit

Tema av Anders NorenUpp ↑