Julen är över för detta år, och ärligt talat känns det som om jag mentalt missat den helt. Hade ingen som helst julkänsla innan, och nu känns det bara som om vi haft några härliga, men vanliga dagar tillsammans med syster med familj 😅 Fler som missat julkänslan i år?

Hur det än är så har julafton och juldagen passerat åtminstone, och vi har haft det så mysigt! Julafton började med grötfrukost följt av julklappsjakt, där barnen fick ledtrådar, rebusar och lite annat knep och knåp för att till slut hitta gömman med julklappar.

Grötfrukost 🤤
När tålamodet tryter kan man
behöva en hjälpande hand ❤️

Därefter var det dags att klä på sig och börja med maten. Syrrans pappa med familj dök upp strax innan 13 och då vankades julklappsutdelning. Tror att alla blev nöjda med sina klappar 🥰 William fick bl. a. nya skridskor och två biljetter till Ken Ring i Karlstad i september.

Syrran fick agera jultomte
och dela ut klapparna 🎁

Efter att klapparna delats ut och alla tackat varandra var det dags för mat, innan vissa (vuxna 😅) ville se Kalle Ankas jul. Barnen är inte särskilt imponerade av det där.

Första och sista julmaten för i år 😊

Efter detta gick jag för att ta en liten siesta för att orka med resten av dagen. Jag vaknade dock inte förrän 19.30, när gästerna gått hem och Linnea lagt sig för kvällen 🙈 tanken var att vi skulle åka hem samma dag, men den planen strök vi snabbt och bestämde oss för att spela lite spel istället. ”Ska vi slå vad?” kan varmt rekommenderas, jisses vad vi skrattade!

Kan spelaren balansera timglaset på pannan och ta tre steg bakåt?
Kan spelaren bräka första versen i Du gamla, Du fria utan att börja skratta?

Därefter kom pojkarna på att de skulle åka skridskor, så syrran skjutsade bort dem kl 22 på julaftonskvällen 😅 Vi hann med en omgång till innan läggdags, och dagen blev ju trots allt väldigt bra 🥰❤️

Juldagen började med att jag inser att bedövningssalvan är slut, och att det därför är väldigt bråttom hem om jag ska orka sitta och köra hela vägen. William ville åka skridskor en gång till innan vi åkte hem, eftersom vi tyvärr inte har någon is här hos oss. Därefter startade jag upp Bettan och vi rullade hemåt. Borta må vara jättebra, och syrran har tagit så väl hand om oss, men hemma är ändå alltid bäst 🙏 Så skönt att få landa i sin egen soffa, slå på en film och bara mysa med Grabben ❤️

Nu räknar jag ner till fredag när det förbaskade dränaget ska tas bort. Men först röntgen imorgon, följt av veterinärbesök på torsdag för att ta bort resterna av klon som Grabben brutit av.

Tack alla inblandade för en fantastisk jul ❤️🎄

God jul och gott nytt år! 🎉